Peanøtthjerneforbundet

Hver onsdag møtes et knippe smarte hjerner på quiz.

Også er det oss da...........Peanøtthjerneforbundet.

Vi er et lag på 4 som har vært med i over 1 år nå.

For oss er det absolutt deltakelsen som er viktigst ettersom vi gang på gang havner veeldig langt nede på resultatlistene.( noen ganger sist )

Når det er sagt må jeg bare skryte av hvor sosiale vi er.. Dette er dessuten en perfekt excuse til å gå på cafe en gang i uka ,drikke latte og spise kake.

Har vi ikke de riktige svarene så finner vi allid vår egen fasit, uten at det hjelper så mye såklart,men gøy er det!.....Også er det jo alltids et lite håp om at vi vinner extrapremien som er en gratis runde i baren.

I kveld havnet vi på 16 plass av 24 lag så det var vi veldig fornøyd med.....men hos oss er det et motto som gjelder,- tap og sinn med samme sinn.

 

blogg 005
koselig stemning....
blogg 008
deilig latte...
blogg 012
og dagens besvarelse.

5 kommentarer

loose threads ♡ ♡ ♡

04.nov.2009 kl.22:53

PEANØTTHJERNEFORBUNET RUUUUUUUUUULER!!!!!

Men latte er godt....

Victoria!

05.nov.2009 kl.12:18

SV: takk!:) Gleder meg til å se den nå!

Fin blogg!! Søt header!

milla

05.nov.2009 kl.13:33

sv: takker :D

Linn Maria

05.nov.2009 kl.13:37

sv: Hehe. Det var en tilfeldighet at jeg fikk det med meg - hadde ikke tv-reklamen kommet forbi akkurat da jeg slo på tv-en, hadde jeg sikkert ikke fått det med meg i år ;-)

Lena Svindland

05.nov.2009 kl.21:38

sv: Det er veldig morro hvis du følger med å ser videre om hvordan leiligheten våres tar form:) det er alltid morro med faste følgere og andres meninger om interiøret eller om møbler og annet det skulle gjelde.

Jeg liker bloggen din, det er morro at du blogger med mange bilder og at du skriver om annet enn kun det som skjer i hverdagen din.

Skriv en ny kommentar

hits