Kylling i ovn

Da jeg var i Tromsø snappet jeg opp en
herlig oppskrift hos Alice.
Den er super enkel og VIRKELIG god!
Du trenger:

Kyllingfilèt
smør
griljermel/ brødsmuler
parmesan
litt oregano
litt dill
salt og pepper

Bland sammen alt det tørre.
Dypp kyllingen i smør og så i blandingen
og legg i ildfast form
Stekes på 200 grader i 30 minutter

Jeg hadde salat og soppsaus til men er
sikkert enda bedre med ris eller poteter til.
NAM NAM

Sprø kylling..yummi

og salat ;)
 

4 kommentarer

Mia Regine

04.jun.2010 kl.12:39

Åh, det så godt ut! Kjenner jeg trenger noen nye måter å tilberede kylling på.. Jeg er alt for kjedelig i matveien.

Ida Talette

04.jun.2010 kl.17:17

Nam! Går helsikkes mye kylling hos Gjelstad og Andersen, så tips og triks verdsettes alltid :) Nettopp spist en gedigen porsjon bolognaise i Tunisia og tenkte legge meg langflat på stranda 1 times tid nå. Ha en gooood dag :)

Maria

05.jun.2010 kl.00:43

Det så skikkelig godt ut. Alltid greit med nye og enkle oppskrifter, for middagen har en tendens til å rullere med tre retter. Hehe - kjekt med nye innspill. :)

loose threads ♡

05.jun.2010 kl.02:01

Jeg kan skrive under på at den var veldig god :)

Skriv en ny kommentar

bloglovinBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits