I Kina spiser de hund....

...og veldig mye annet rart som vi nordmenn, og andre

vestlige rynker på  nesa av.

Mitt kjære reisefølge prøvdesmakte på nesten alt,

men jeg er litt mer pyse og nøyde meg med en bit

hund....og jeg kan med sikkerhet si at Uma er trygg

for all fremtid, for hun smaker nemlig IKKE no godt!!

 

Her fant vi både esel, kanin, frosk og hund på menyen...

Hundegryta så ikke så værst ut... men kjøttet var utrolig mørkt og utrolig seigt... usj!


Små skorpioner



Gresshoppe...som fortsatt lagde gresshoppelyd når man klemte på den...


Silkerormer,- i følge prøvesmakeren min var disse det som smakte værst...

Slangeskinn...så veeeeldig seige ut ...


jeg sleika litt på denne skorpionen....for bildets skyld...


Disse så helt klart mest discusting ut...tentakler fra blekksprut.


Lammenyrer...


Desserten var kjempegod...toffeefruit...yummi!

 

Vi fant også slangeblod på en meny...men da fikk du holde slangen først,

så være med på å drepe den, drikke blodet og avslutte det hele med

slangesuppe... det ble litt voldsomt.

Når man ser bort i fra alt dette ovenfor så var det faktisk UTROLIG god mat

i Kina.

6 kommentarer

Elisha

20.sep.2010 kl.18:41

Det ser jo helt grusomt ut:S Tror ikke jeg hadde klart å smake på noe av det over!

missM

20.sep.2010 kl.19:59

Hehehe, for et fantastisk koldtbord!!! Ser litt spennende ut, men det er enkelte ting som ikke ser like spennende ut å smake på! Hmmm, kanskje jeg skal bestille noe fra kina til bursdagenen min ;)

Merethe

20.sep.2010 kl.22:57

FYYYY SØRN! ÆRSJ!

Maria

21.sep.2010 kl.08:42

Huff - jeg er ikke mye kresen til vanlig, men noen steder går faktisk grensa altså. Minner meg litt om da vi var i Brasil, og noen kompiser kjøpte noe kjøtt på spidd fra en trillebod på nyttårsaften, og en av våre lokale guider mente at det veldig gjerne kunne være rottekjøtt. Uæh... Hehe :)

Veronica

22.sep.2010 kl.13:58

Hahaha! Åh jeg vil til eksotiske land. Kan nok trenge et par glass whiskey , men står jeg først foran noe sånt, kanskje eneste gang i livet, da smaker jeg. Jeg er gal, ja.

Men lammenyrer på spyd? hva gjør man da ? Steiker det vel først? Så får man et helt spyd? Det var i grunn det mest bisarre i såfall. Spyd med masse nyrer vs en skorpion?

artemisa

11.okt.2010 kl.12:39

Hmmm, herregud, jeg er så pyse på sånt! Men så utrolig kult å dra til Kina!

Skriv en ny kommentar

bloglovinBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits