Gulrotmuffins

Her kommer oppskriften på utolig saftige og gode
gulrotmuffins du kan lage til helgen ;)

Røre:
4 egg
3 dl sukker
2 ts natron
2 ts kanel
1 ts vaniljesukker
3 dl hvetemel
1.5 dl nøytral olje
5 dl revet gulrot

Ostekrem:
200 g kremost naturell
75 g smør
250 g melis
1 ts vaniljesukker

Pisk egg og sukker til eggedosis.
Rør inn oljen.
Bland sammen alle de tørre ingrediensene og
vend de forsiktig inn i røra. Rør lett til røra er jevn.
Tilsett til slutt de revne gulrøttene.

Fyll muffinsformene 3/4 fulle. Man får ca.12 amerikanske
muffins eller 20 små.

Stekes på 200 grader midt i ovnen i ca. 15-20 minutter
alt ettersom hvor store formen man bruker. Jeg stekte
store muffins i ca 16 minutter.

Pisk sammen alt til ostekremen å smør på når
muffinsene er blitt kalde. Om de skal fryses synes jeg
det er enklere å vente med glasuren til jeg skal servere dem.





5 kommentarer

Lene

27.jan.2011 kl.10:55

Å shit! Jeg går nå rett i fella! Nam nam. :) Så fine de er med pynten sin!!

Geir

27.jan.2011 kl.11:22

Fikk du tatt bilde før jeg spiste av dem, stativet var morsomt. Var kjempegode muffins :)

Goose en.hypotetisk.blogg

27.jan.2011 kl.11:33

Mmmm, de var supergode! Angrer på jeg ikke klarte kapre noen med meg.

missM

27.jan.2011 kl.17:19

De var syyyyykt gode! Mamma hadde tatt med noen hjem og skrøyt masse, masse av dem!!! Ja takk til flere :D Jeg fikk ingen av de med meg hjem, men masse marsipankake derimot. Den ligger i frysa så bare å si ifra ;)

Merethe

27.jan.2011 kl.21:56

ÅH dæm e så GOOOOOOOOOOOOOO!!! mmm! etter de andre muffinsan dine med firkløversjokolade, e d de beste!!

Skriv en ny kommentar

bloglovinBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits