Koser meg!!


Utsikt fra bilvinduet

Fine søster


Maiken leser kontaktannonsen til vår kjære Miss M

Vin på GrunderMye god mat..mye god vin og mye koooos :)

4 kommentarer

Goose

26.mar.2011 kl.10:44

Ser ut som du koser deg ja, sno til tross;) Her er det ikke et snofnugg i sikte, men bare sol sool soooool :P hehehehe. Savner deg altsaa, vi skal gaa og finne noe fint til deg idag, hihi. <3

friogfrankoghverdagen

26.mar.2011 kl.13:56

Jeg har gitt deg en bloggaward fordi jeg liker bloggen din. Sjekk ut innlegget på bloggen min for å lese mer om det. Ha en fortsatt fin dag! :-)

missM

27.mar.2011 kl.01:49

oi, ikke akkurat slik det ser ut her vi er nå ;) Kontrast snakker vi ja. Men det ser nå ut som du koser deg masse uansett :) Så fine bilder av dere allle, kule frøkner lugg også! Så må jeg jo si det er fantastisk at du sprer kontatkannonsen min så godt, slik at alle kan få den med seg;) og så setter jeg så klart pris på at du har "meg med deg" ;)

SunniHva

27.mar.2011 kl.11:59

Åh, det ser ut som du storkoser deg - og det er bra;-) Likte sammensetningen av armbådene dine på bildet av deg:-) Har btw hørt at Grunder er bra, stemmer det?

Herregud, så glad jeg er for at du er enig med meg. Nå har jeg jo selv en fake Balenciaga, men det er bare fordi jeg har hatt lyst på en i tusen år og faktisk aldri kan(eller gidder) å ta meg rå til en ekte! Men har en ekte LV, som snart er 4 år, og siden den lyser logo lang vel kunne jeg aldri drømt om å kjøpe den fake! LV er jo blitt litt ødelagt siden det er så mange kopier everywhere, og sees gjerne på som litt too much these days, men jeg ELSKER min speedy like mye 4 år etter faktisk! <3

Herregud sorry, jeg klarer særiøst ikke å skrive kort:-s

Skriv en ny kommentar

bloglovinBlogglisten

Kategorier

Arkiv

hits